Műanyag és alumínium redőny készítés.

Redőnykészítés menete az árajánlattól a szerelésig

Annak érdekében, hogy ügyfeleink láthassák, hogy milyen egyszerűen rendelhető redőnykészítés alábbiakban, az árajánlat kérésétől a megrendelt redőnyök felszereléséig, ismertetjük ennek menetét.

Informálódás.
A honlapunkon található sok sok információ ellenére előfordulhat, hogy a termékeinkkel kapcsolatban újabb kérdés merül fel leendő ügyfeleinkben. Hogy választ kaphasson az Önben felmerült kérdésre ilyen esetekben telefonon vagy e-mailben rákérdezhet az Önt érdeklő dologra és a Szabó Árnyékolástechnika munkatársai készséggel állnak rendelkezésére.

Árajánlat kérés.
Vállalkozásunktól előzetes árajánlatot szinte bárhogy lehet kérni, történjen az telefonon, e-mailben vagy akár személyesen.
Ilyenkor meg kell adni azoknak az ablakoknak és ajtóknak a hozzávetőleges méretét ahová a redőnyök lesznek szerelve, valamint a megrendelni kívánt redőny típusát, illetve anyagát (műanyag, alumínium).
Ha a redőnyökhöz szúnyogháló készítését vagy motoros hajtást is szeretnének, akkor érdemes azt is megadni.
Telefonbeszélgetés keretében kért árajánlatot azonnal megtudjuk adni, míg az e-mailben küldött árajánlat kérésre olykor azonnal, de általában rövid időn belül válaszolunk.

Megrendelés.
Ha az árajánlatunk elnyerte tetszését és megkívánja rendelni termékeinket, előre egyeztetett időben felkeressük Önöket, átmérjük azokat a felületeket ahová a redőny lesz szerelve és az így kapott méretek alapján számoljuk ki a pontos árat.
Ezután megírjuk a kétpéldányos Megrendelési Szerződés-t. A rendeléskor előleg fizetendő, melynek mértéke a rendelés összegének kb. 30-40 %-a. A megmaradt összeget a szereléskor kell kifizetni.
A megrendelés teljes összegéről természetesen számlát adunk ami a mindenkori ÁFA-t is tartalmazza.

A megrendelt termékek leszállítása és szerelése.
A megrendelt termékeket többnyire a megrendelés után 7-10 munkanapon belül szereljük fel.
A szerelés időpontját minden esetben előre egyeztetjük ügyfeleinkkel.
Maga a redőnyszerelés minimális kosszal jár, ami óhatatlanul akkor keletkezik amikor a redőny mozgatáshoz szükséges gurtni vagy motorkábel beviteli helyének fúrására kerül sor, de egy porszívó csövének a fúrás helyéhet való tartásával a koszolódás szinte teljesen megszüntethető.
A felszerelendő redőnyöket a szerelés helyére készre készítve szállítjuk ahol csak össze kell illeszteni a terméket majd felszerelni, ezért maga a szerelés időtartama relatíve rövid.

Garancia.
A vállalkozásunk által készített és felszerelt termékekre minden esetben jótállást adunk.
A jótállás időtartama a termék típusának megfelelően különböző időtartalmú.
Természetesen ha olyan igény lenne, hogy a termékekre adott jótállás időtartalmát szeretnék meghosszabbítani, akkor arra kölcsönös megállapodás esetén, felárért lehetőség van.

 

 

M.A.R.T.E.Szabó Árnyékolástechnika Budapest (ablakredony.hu) a M.A.R.T.E. alapító tagja

Copyright 2007-2017 © Szabó Árnyékolástechnika Budapest. Minden jog fenntartva!