Műanyag és alumínium redőny készítés.

Motorosredőnyök feltolásgátlása Lock to play felfogatóval

A motoros redőnyök védelmi képességét feltolásgátló beépítésével fokozni lehet.
A feltolásgátlók jellemzője, hogy a redőnypalást feltolását akadályozzák meg, de erőszakos vagy roncsolással történő behatolások ellen nem védenek. Ettől függetlenül érdemes alkalmazni, mert sok esetben meggátolhatják az illegális bejutást a lakásba, illetve védelmet nyújthatnak a leskelődőkkel szemben.

A motoros redőnyök feltolásgátlására az egyik legjobb megoldás a Lock to play felfogató beépítése a redőnyökbe, aminek a működése az alábbiakban lesz ismertetve

 

A Lock to play merev felfogató működése.

A Lock to play a beépített redőnymotorral közösen fejti ki feltolásgátló hatását.
Amikor teljesen le van engedett a motorosredőny a motor megáll és ilyenkor a motor mágnesfékje automatikusan behúz és ezzel megakadályozza a redőnytengelyének bármilyen irányú elmozdítását. A Lock to play felfogatók ekkor kezdik kifejteni feltolásgátló hatásukat, mert a rugós szerkezete állandó nagy erővel nyomja lefelé a redőny palástját.
Mivel a redőny tengelye a behúzott elektromágnes hatására nem engedi elfordulni a redőny tengelyét, ez a nagy erejű rugónyomás meggátolja a redőnylécek feltolásgátlását.

 

Motorosredőny Lock to play akasztóval

Motorosredőnybe beépített Lock to play felfogatók

 

 

A forrás oldal feltüntetésével a fenti ismertetőre lehet hivatkozni, linkelni, de másolni (részletekben vagy egészben) csak a Szabó Árnyékolástechnika Budapest írásban adott engedélyével lehet!

 

Amennyiben hasznosnak találta ezt az ismertetőt, kérem kattintson a + 1 gombra.

 

M.A.R.T.E.

Szabó Árnyékolástechnika Budapest (ablakredony.hu) a M.A.R.T.E.. alapító tagja

Copyright 2007-2017 © Szabó Árnyékolástechnika Budapest. Minden jog fenntartva!